Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Dzīvojamais ciemats Rāmavas Rezidences atrodas Rāmavā, dzīvojamo māju apbūves ciematā Dzimtas ielā, kas ir tikai 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Ciematā ir 8 divu ģimeņu villas, kas visas būvētas vienotā arhitektoniskā stilā apvienojot Rāmavai raksturīgo esošo apbūvi ar mūsdienīgu dizainu, videi draudzīgiem risinājumiem, zemiem ikmēneša ekspluatācijas izdevumiem un komfortu.

Kopējā mājas iekštelpu dzīvojamā platība 182 m2. Ar plašu terasi, lieveni un balkonu kopējā dvīņu mājas sekcijas platība sastāda 216,7 m2.

Pirmais stāvs: priekšnams, plaša dzīvojamā zona kas ir apvienota ar virtuvi , viesu guļamistaba/kabinets, viesu sanitārais mezgls ar dušu, plaša tehniskā telpa ar atsevišķu izeju uz ēkas pagalmu un garāžu, plaša terase uz mājas pagalmu.

Otrais stāvs: atsevišķs balkons, koridors ar iebūvētu skapi, divas bērnu guļamistabas un vannas istaba, vecāku guļamistaba ar savu vannas istabu un atsevišķu garderobes telpu.

 

Projektā ir domāts par mūsdienīgu arhitektūru un videi draudzīgiem risinājumiem. Katrai no mājām ir piesaistīts plašs zemes gabals (vidēji 600 m2) ar nožogotu teritoriju, automātiski veramajiem vārtiem, garāžu un labiekārtotu teritoriju.

Villām ir plaši logo, kas nodrošina izcilu izsauļojamu visās istabās kā arī savieno iekštelpas ar āra terasēm un balkoniem caur bīdāmajām vitrīnām.

Visām Rāmavas Rezidences ciemata villām ir izbūvēts elegants nakts apgaismojums akcentējot jumta kores līniju tādējādi radot ciematam kopēju unikālu raksturu un šarmu tumšajos vakaros.

Projektā ir domāts par videi draudzīgiem risinājumiem un to, lai arī māju uzturēšanas izmaksas būtu pēc iespējami zemākas. Villām ir uzstādīti jaunās paaudzes Panasonic gaisa-ūdens siltumsūkņi, kas nodrošina apkuri un siltā ūdens padevi.

Ņemot vērā sadārdzinājumu energoresursu tirgū, topošajam mājas īpašniekam ir lieliska iespēja uzstādīt mājai saules paneļus ar Valsts finansējuma palīdzību līdz pat 70% vienai mājsaimniecībai.

Dvīņu māju energoefektivitātē un mājā uzstādītais gaiss-ūdens  siltumsūknis, ir perfekti paredzēta saules paneļu uzstādīšanai , sniedzot iespēju samazināt savus ikmēneša ekspluatācijas izdevumus un atkarību no cenu svārstībām elektroenerģijas tirgū.

 

SIA “Vestabalt” ir iekārtojis potenciālo pircēju ērtībai demo māju, dodot iespēju klātienē sajust jau mēbelētas un labiekārtotas villas šarmu un eleganci. Demo mājā ir uzstādīta virtuve, aizkari, apgaismojuma elementi, izvietotas mēbeles,  lai potenciālais pircējs redzētu iespējamo labāko mēbeļu izvietojumu.

 

SIA “Vestabalt” nekustamo īpašumu aģents Mareks Liekniņš papildina “Uz šodienu ir liels pieprasījums no klientu puses pēc jau gatavu privātmāju iegādes. Bieži vien pieprasījums pārsniedz piedāvājumu un kvalitatīvas, mūsdienīgas mājas Pierīgā piedāvājumā ir maz. Bieži vien par nesamērīgi augstu cenu tiek piedāvātas pirms vairākiem desmitu gadu celtas privātmājas, kuras jau morāli un tehniski ir novecojušas un kuru remontā pēc iegādes ir jāiegulda vēl papildus finanšu līdzekļi. Šodien pircējs nevēlas tērēt savu laiku birokrātijai, kas saistīta ar tehniskā projekta izstrādi un nepieciešamo skaņojumu saņemšanu kā arī celtniecības procesa uzraudzību un risku saistībā ar aiz vien pieaugošajām būvniecības izmaksām. Rāmavas Rezidences ir viens no modernākajiem, kvalitatīvākajiem un pārdomātākajiem dvīņu māju ciematiem Pierīgā.  Pirmās četras villas jau ir nodotas ekspluatācijā un pirmajiem pircējiem jau šajā vasarā būs iespēja uzsākt dzīvi Rāmavas Rezidencēs.  ”

 

Vairāk informācijas par projektu lūdzu skatīt www.vestabalt.lv , city24.lv

 

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Vestabalt piedāvā iegādāties, iespējams, skaistākos penthouse dzīvokļus Rīgas vēsturiskajā centrā, Ausekļa ielā 14.

Nākamais raksts

“Vestabalt” piedāvā iegādāties dzīvokļus atjaunotajā namīpašumā Teikā, Struktoru ielā 5.