Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.
ID 4304
Pilsēta Babītes nov.
Vieta Salas pagasts
Platība 234 m2
Zemes platība 2600 m2
Istabu sk. 5
Stāvs 2
Cena par m2 € 299.93
Cena € 850 000
Pārdod ģimenes māju lieliskā atrašanās vietā, Lielupes krastā - Spuņciemā. Šādu īpašumu piedāvājumi parādās ļoti reti, lieliski derēs tiem, kas novērtē klusumu un ūdens izpriecas/sportu.
Īpašums sastāv no zemesgabala 2600 m2 platībā, uz tā atrodas divas ēkas - dzīvojamā māja 233,5 m2 platībā un pirts māja 103,1 m2 platībā. Nožogota un sakopta teritorija, automātiski atverami vārti, garāža diviem auto, nobruģēta iebraucamā teritorija.

MĀJAS PLĀNOJUMS
Mājas 1. stāva plānojums sevī iekļauj: priekštelpu, plašu dzīvojamo istabu ar augstiem griestiem un kamīnu, dušas telpu, garderobes telpu, saimniecības telpu un garāžu.
Mājas 2. stāva plānojums sevī iekļauj: četras guļamistabas, vannas istabu un balkonu.

PIRTS MĀJAS PLĀNOJUMS
Pirts mājas 1. stāva plānojums sevī iekļauj: atpūtas telpu, zāli ar plašiem logiem un skaistu skatu uz Lielupi, tualeti, pirti, āra terasi.
Pirts mājas 2. stāva plānojums sevī iekļauj: istabu un plašu terasi.

TEHNISKIE RISINĀJUMI
Inženiertehniskās komunikācijas: Apkures nodrošināšanai ir uzstādīta LPG tvertne. Laistīšanas sistēma, dziļurbums, BIO kanalizācija, elektrība (3 fāzes), kondicionieris pirts mājā.

ATRAŠANĀS VIETA
Izcila atrašanās vieta Lielupes krastā, sakopta apkārtējā vide, blakus priežu mežs, netālu Spuņciema sākumskola, līdz Jūrmalai mazāk kā 10 min braucienā un līdz Rīgai ap 15 min.
Papildus informācija pēc pieprasījuma.

Sazināties ar aģentu

Ziņa aģentam nosūtīta!

Paldies, ka aizpildījāt formu

Nosūtīt citu ziņu

Diemžēl kaut kas notika nepareizi!

Atvainojiet par neērtībām.

Mēģināt vēlreiz