Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

 

 

Drēgnajā rudens periodā, spītējot Covid-19 ierobežojumiem un brīžiem drūmajam garastāvoklim, SIA “Vestabalt” iepriecina apsaimniekojamo māju iedzīvotājus ar  krāšņām rudens svētku dekorācijām.

Uzņēmums ikdienā rūpējas, lai visi SIA “Vestabalt” apsaimniekotie īpašumi būtu sakopti, bet papildus ikdienas darbam mēģina iedzīvotājus iepriecināt visos svētkos. Jau otro gadu pēc kārtas SIA “Vestabalt” izvietoto krāšņas un bagātīgas dekorācijas apsaimniekoto ēku pagalmos un kāpņu telpās rudens un Helovīnu noskaņās.

SIA “Vestabalt” pārvaldīšanas daļas vadītāja Iluta Saulīte papildina “Apsaimniekošanas darba specifika ir ikdienā saistīta ar telpu uzkopšanas regulāru nodrošināšanu, visu inženiersistēmu apkopšanu, avārijas dienesta darbības nodrošināšanu un tieši tāpēc arī mums pašiem SIA “Vestabalt” kolektīvā iespēja izgreznot apsaimniekotās ēkas ar dekorācijām, iepriecinot visus māju iedzīvotājus ir kā svētki. Jau tagad mūsu tehniskais dienests ir sācis izgatavot arī īpaši skaistas Ziemassvētku dekorācijas, kas tiks uzstādītas arī visās mūsu uzņēmuma apsaimniekotajās ēkās.”

SIA «Vestabalt» ir dibināts 1991.gadā un ir viens no pirmajiem nekustamo īpašumu uzņēmumiem Latvijā, kas savu darbību sāka tieši ar īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldīšanu. SIA “Vestabalt” ir 30 gadu pieredze nekustamo īpašumu pārvaldīšanas jomā, strādājot ar dažāda veida objektiem –dzīvojamās ēkas, dzīvojamo māju ciemati, biroja ēkas, tirdzniecības centri, viesnīcas.

 

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

VESTABALT uzsāk zemes gabalu un māju tirdzniecību privātmāju ciematā “SAMIŅI”

Nākamais raksts

Pirmspandēmijas līmenis nav sasniegts