Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

4.februārī jaunajā projektā Ūbeļu Nami, Ādažos, piedaloties attīstītāju Ikam Invest pārstāvjiem, būvniekiem un SIA “Vestabalt” komandai, tika svinēti spāru svētki.

Būvniecība tika uzsākta pagājušā gada rudenī un jau šomēnes tika pabeigta pirmās dzīvojamās ēkas nesošo konstrukciju būvniecības darbi.

Ūbeļu Nami neskatoties uz to, ka tas ir ekonomiskās klases dzīvojamais projekts, piedāvā pircējiem vairākus elementus, kas ir raksturīgi elitārā segmenta dzīvojamiem projektiem.

Ūbeļu Namos kā lielākās pievienotās projekta vērtības gribētu minēt plašo zemes gabalu pie mājām, kas būs labiekārtots un kurā aug simtgadīgi ozoli.

Projektā ir pārdomāta un ērta iedzīvotājiem lietojama pazemes autostāvvieta (daudzos projektos tiek ekonomēts uz stāvvietas izbūvi un tiek piedāvāti nepārdomāti risinājumi), ērta kāpņu telpa ar plašiem logiem, kas ēku padara arhitektoniski patīkamu un gaišu.

Iedzīvotāju ērtībām izbūvēta ratiņu un riteņu novietošanas telpa. Fasādes risinājumi arī ir pārdomāti un gaumīgi, īpašu uzmanību piešķirot logu rāmjiem, kas jau tagad Ūbeļu Namu ēku atšķir no pārējiem jaunajiem projektiem Ādažos.

Kā minēja atbildīgā projekta pārdošanas speciāliste Ginta Brigmane: “Jau tagad būvniecības stadijā, kad ēkā ir veikti tikai melnās apdares darbi, ir jūtama laba aura un mājīgums. Esmu pārliecināta, ka turpmāk, sadarbojoties ar mūsu sadarbības partneriem iekšējās apdares darbu pabeigšanai, šis projekts būs pirmais, kas uzstādīs jaunu kvalitātes un standarta latiņu ekonomiskās klases attīstības projektu realizācijai no attīstītāju puses.

Šonedēļ tika parakstīts arī pirmais rezervācijas līgums par dzīvokļu pirkšanu.

Ēkas nodošana ekspluatācijā ir paredzēta jau šī gada rudenī.

Informācija par projektu Ūbeļu Nami atrodama šeit.

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Piedāvājam klientiem jaunu pakalpojumu - “pirms pārdošanas” īpašumu sagatavošana

Nākamais raksts

"Vestabalt" aicina apmeklēt privātmājas Garkalnē, Priežu ielā