Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

SIA “Vestabalt” pēc galējo apdares darbu veikšanas piedāvā klientiem pēdējos 3 brīvos dzīvokļus projektā Ausekļa ielā 14.

Viennozīmīgi, attīstot  Ausekļa ielas 14 projektu, ir pierādījies tas, ka klienti novērtē dzīvokļu piedāvājumu ar jau pabeigtu iekšējo apdari un pilnu interjeru, arī šajos dzīvokļos esam uzstādījuši dizaina virtuves, iebūvētos skapjus, un pašlaik tiek uzstādīti arī apgaismes ķermeņi (sadarbībā ar Gaismas Maģija). Drīzumā tiks uzstādīti arī aizkari un mēbeles.

Ausekļa ielas 14 projektā ir pieejami vairs tikai divi 2 guļamistabu dzīvokļi 88 kv.m platībā un 1 trīs guļamistabu dzīvoklis 155 kv.m platībā.

Dzīvokļi būs pieejami gan uz pirkšanu, gan īri. Īres maksas sākot no 1500 EUR/mēnesī.

Iedzīvotāju ērtībai SIA “Vestabalt” sākot ar šī gada februāri izveidojuši labiekārtotu un apsargājamu autostāvvietu Ausekļa ielā 18, kas ir vien dažu metru attālumā no Ausekļa ielas 14. Vairāki no iedzīvotājiem pauda vēlmi novietot mašīnu slēgtā stāvvietā, ko nav iespējams nodrošināt pašā Ausekļa ielas 14 iekšpagalmā un tāpēc tika meklētas iespējas tuvākajā apkārtnē autostāvvietas izveidei.

Pēdējos mēnešos ir palielinājusies interese no klientu puses par dzīvokļu iegādi kopumā Rīgas centrā un arī Ausekļa ielā 14, ko iespējams veicina aktīvāka kreditēšanas atsākšana no banku puses, vēlme brīvos finanšu līdzekļus ieguldīt tieši nekustamajā īpašumā un Covid-19 ietekmē klientiem vairākos gadījumos ir mainījušās prasības pret savu mājvietu, piemēram, vēloties dzīvokli mainīt uz plašāku, papildinot plānojumu ar atsevišķu darba telpu (kabinetu).

Ja jums ir vēlme apskatīties jaunos Ausekļa ielas 14 piedāvājumā esošos dzīvokļus, lūdzu sazinieties ar atbildīgo pārdošanas speciālisti:

Irina Jermolajeva
Tel.: +371 286 00 251
E-pasts: irina@vestabalt.lv

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Pagājušā gada izskaņā pārdota pēdējā māja ciematā Mārupes Rezidences, kā arī pārdots dzīvoklis Ausekļa ielā 14

Nākamais raksts

SIA “Vestabalt” pārceļas uz jaunām biroja telpām