Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Projekta attīstītājs SIA “Vestabalt” aicina interesentus uz klientu dienu šo piektdien 6.martā no plkst. 11:00 līdz 17:00.

SIA “Vestabalt” iepazīstinās ar jaunuzbūvēto ciematu, gaumīgi iekārtoto DEMO māju un ar projektu kopumā, lai ikviens pārliecinātos par tā augsto kvalitāti, izceltajām svarīgākājām detaļām un iepazītos ar tā priekšrocībām.

“Mārupes Rezidences” ir moderns, videi draudzīgs un jaunām ģimenēm piemērots dzīvojamo māju ciemats. Sadarbībā ar arhitektu  biroju “MALUS arhitekti” un godalgoto arhitektu Renāru Putniņu ir izstrādāts niansēts un detaļās pārdomāts dzīvojamo māju ciemats. Šīs ēkas ir projektētas kā tradicionālas formas koka karkasa stāvbūves mūsdienīgā izpildījumā. 

Māju kopējā platība sniedzas līdz pat 200 m2. Pirmajā stāvā ir plaša dzīvojamā zona, viesu sanmezgls, tehniskā telpa un “master” guļamistaba ar atsevišķu garderobes telpu un vannas istabu. Ēkas otrajā stāvā ir trīs guļamistabas un plašs sanmezgls. Katrai no mājām ir piesaistīts plašs zemes gabals no 550 – 900 m2. Auto novietošanai pie katras no mājām ir izbūvēta āra nojume ar šķūni.

Mājām unikālu raksturu, eleganci un plašumu dod ēkas dzīvojamā zona, kurā ir vairāk kā 6 metru augsti griesti, plaši logi  un veramās vitrīnas ar izeju uz terasēm.  

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Labam īpašumam vienmēr saglabāsies cena

Nākamais raksts

Pircējs ir zinošs - intervija ar valdes locekli Līgu Uzkalni