Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Pēdējo gadu laikā Ausekļa iela ir ieguvusi jaunu elpu un kļuvusi par klusā centra vienu no dzīvākajām ielām, ko galvenokārt ir veicinājusi ēku renovācija un uzņēmējdarbības attīstība. Ausekļa ielas potenciālais klients ir motivēts pircējs, kuram ir augstākas prasības pēc apkalpošanas servisa, stila, piedāvātās preces un pakalpojuma kvalitātes, tas ir maksātspējīgs, izglītots un ekonomiski aktīvs cilvēks.

Tieši tāpēc izceļams īpašs nams klusā centra apkaimē – Ausekļa ielā 14, kur renovētā namīpašuma attīstītājs ir uzsācis nomnieku meklēšanu mūsdienīgām un modernizētām telpām, izvērtējot potenciālā nomnieka pakalpojuma veidu, kvalitāti un spēju darboties ilgtermiņā, lai tiktu radīta pievienotā vērtība gan atjaunotajam namam, gan Ausekļa ielai un klusajam centram kopumā.

Ausekļa ielā 14 atrodas rekonstruēta jūgendstila 19. gadsimta ēka, kuru veidojis arhitekts Konstantīns Pēkšēns, savukārt renovācija notikusi izcilās latviešu arhitektes Ditas Lapiņas vadībā. Šis projekts ir augstākās kvalitātes restaurācijas piemērs, kas sevī apvieno jaunākās tehnoloģijas, izcilu atrašanās vietu un pievienoto vērtību, ko dod ēkas vēsture, kultūrvēsturiskais mantojums un prestižais status.

Nule kā renovētajā namīpašumā ir pieejamas četras komerctelpas platībās no 44kv.m. līdz 139kv.m. Visās komerctelpās ir uzstādīti plaši skatlogi, kas paver lielisku iespēju jaunu klientu piesaistei un sevis prezentēšanai garāmgājējiem, viena no pievienotajām vērtībām ir tā, ka nams atrodas Ausekļa un Vidus ielas krustojumā, kas ļauj ērti piebraukt pie komerctelpām un klientu ērtībām automašīnas iespējams novietot pie paša nama uz Ausekļa un Vidus ielām. Renovējot šo namu, ir padomāts par vides pieejamību komerctelpām, tāpēc visas ieejas komerctelpās ir ielas līmenī, uz Vidu un ausekļa ielām iespējams izvietot vasaras terases.

Savukārt nenoliedzami reprezentablu sajūtu radīs izsauļojuma un plašuma sajūta telpās, kuru griestu augstums ir līdz 4m kā arī atjaunotā un izgaismotā ēkas fasāde. Komerctelpas Ausekļa ielā 14 ir piemērotas skaistumkopšanas salonam, vīna veikalam, kafejnīcai, mākslas galerijas izveidošanai, dizaina studijai, apģērbu veikalam, kā arī veselības iestādei vai mazumtirdzniecībai.

Mūsdienās klusā centra apkaime ir pārtapusi par luksus klases uzņēmējdarbības un dzīvojamo rajonu un attīstība turpinās, kā spilgts piemērs tam ir Ausekļa ielā pretim Rīgas vecākajam parkam – Viesturdārzam, ir pabeigta jaunās “A22” viesnīcas celtniecība, kur tiks atvētrts arī restorāns “John”un bārs “Cabinet”, tai blakus ir izveidota Restorānu servisa skola un restorāns “Ferma”, ir atvērtas mākslas galerijas un dizaina saloni. Blakus Ausekļa ielai 14 ir izveidots itāļu virtuves restorāns “Portofino”, kā arī tieši pretim ir uzsākta īres nama renovācija, kur drīzumā tiks izveidots vīna veikals un restorāns.

Katram biznesam ir sava vieta. KLUSAIS CENTRS  – ar izteiktu miera izjūtu, bez lieliem trokšņiem, bez veikalu ķēdēm, bet ar kvalitatīvu uzņēmējdarbību un ar iespaidīgu jūgendstila arhitektūras daudzveidību. Šādu mēs pazīstam klusā centra apkaimi un, ja man būtu jāpiemin klusā centa apkaime sociālajos tīklos, tad es noteikti izmantotu šādas mirkļbirkas:

#kvalitāte #kluss #centrs #multikulturāls #aristokrātisks #restorāni #ēdiens #jūgenstils  #ārzemesLatvijā #elegance #mierīgs #aktīvs.

Ne velti šādi atslēgvārdi ir vispiemērotākie Rīgas klusajam centram, tāpēc esmu pārliecināts, ka Ausekļa iela 14  ir piemērotākā vieta uzņēmējiem, kuri jau ir pierādījuši sevi tirgū un ir savas jomas speciālisti. Projekta vadību namīpašumam Ausekļa ielā 14 veic kompānija “VESTABALT” SIA un pašlaik renovētais nams tiek nodots ekspluatācijā. Tieši tāpēc ir uzsākta komerctelpu iznomāšana un dzīvokļu tirdzniecība.

Par detalizētu informāciju lūgums vērsties pie VESTABALT nekustamo īpašumu konsultantiem. Komectelpas: Jānis Petkēvičs, janis@vestabalt.lv, +371 20237523. Dzīvokļi: Irina Jermolajeva, Irina@vestabalt.lv, +371 28628542. 

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Bijusī Zviedru vates fabrika pārtop ekskluzīvos "town house" tipa dzīvokļos

Nākamais raksts

Aizvien lielākam pircēju skaitam, iegādājoties privātmāju, ir svarīgs ūdens tuvums