Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Tieši pirms Lieldienu brīvdienām SIA “Vestabalt Jums”, paplašinot savu apsaimniekojamo un pārvaldāmo ēku portfeli, pārņēma apsaimniekošanā vēl vienu ēku Anniņmuižas bulvāri 38.

Tuvojoties svētkiem ēkās, kuras apsaimnieko SIA “Vestabalt Jums” pārvaldnieks iepriecina iedzīvotājus ar svētku dekorācijām un pavasara pirmajiem ziediem.

Pēc ēkas pārņemšanas apsaimniekošanā SIA “Vestabalt Jums” veiks padziļinātu ēkas tehnisko auditu, tiks ieguldīts darbs un līdzekļi ēkas ugunsdrošības sistēmas, apsardzes sistēmas atjaunošanā un uzlabošanā, pārējo tehnisko un saimniecisko jautājumu risināšanā, lai iedzīvotājiem tiku sniegts augstvērtīgāks apsaimniekošanas serviss.

Kā paskaidroja SIA “Vestabalt Jums” pārvaldīšanas daļas vadītāja Iluta Saulīte “Daudzi no tā sauktajiem jaunajiem projektiem vairs nemaz nav tik jauni, jo ir celti pirms 10 un vairāk gadiem. Tādēļ ar formālu un virspusēju apsaimniekošanu šādām ēkām ir par maz, jo to tehniskais stāvoklis pasliktinās. “Vestabalt Jums” ir izstrādājis metodiku padziļināta tehniskā audita veikšanai pārvaldāmajās ēkās, izstrādājot pamatotu un detalizētu darbu plānu, lai mūsu sniegtā servisa rezultātu ēku tehniskais stāvoklis nepasliktinātos un sadarbībā ar īpašniekiem ēkas kļūtu tehniski labākas, drošākās.”

Gadījumā, ja arī Jums ir aktuāla Jūsu īpašuma apsaimniekošanas jautājumi, lūdzu zvaniet, Ilutai Saulītei 27887713, iluta@vestabalt.lv

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

TUA programmu jārestartē un jāizmanto budžeta papildināšanai

Nākamais raksts

Renovēta ēka, izmantojot apliecinājuma kartes - "kaķis maisā"!?