Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

SIA „Vestabalt” 2020. gada izskaņā pārdod pēdējo no pieejamajām mājām projektā Mārupes Rezidences, kā arī pārdodot dzīvokli Ausekļa ielas 14 projektā par 3800 EUR/kv.m, tādējādi veicot vienu no gada dārgākajiem pārdošanas darījumiem.

Tieši gada pēdējos mēnešos bija jūtama lielāka aktivitāte nekustamā īpašuma tirgū un pieaugums pieprasījumā no pircēju puses dzīvokļu un privātmāju iegādei. Ja iepriekšējos gados decembris un janvāris ir bijuši pasīvāki mēneši, tad pagājušā gada nogale un šī gada sākums SIA “Vestabalt” pārdošanas komandai ir ļoti aktīvs un tik liels pieprasījums no investoru, pircēju puses nav bijis jau kādu laiku.

Visbiežāk saņemtie pieprasījumi no klientu puses ir 2-3 istabu dzīvokļiem Rīgas centrā, cenu amplitūdā līdz 2000 EUR/kv.m, kā arī pircēji meklē privātmājas/dvīņu mājas pierīgā (Mārupe, Piņķi, Carnikava, Ādaži) budžetā līdz 250 000 EUR.

Problēma ir tajā, ka kvalitatīvs un prasītajai cenai atbilstošs piedāvājums tirgū uz šodienu ir ļoti ierobežots. SIA “Vestabalt” pārdošanas daļas vadītāja Raimonda Omule piebilst, ka, padziļināti analizējot un sekojot līdzi piedāvājumam Mārupē, ir jāatzīst, ka tas ir ļoti ierobežots. Lielākā daļa no piedāvātajiem īres īpašumiem tiek izīrēti jau dažu dienu-nedēļas laikā un lielāko daļu no privātmāju piedāvājuma uz šodienu veido pirms 10 un vairāk gadiem celtas privātmājas, kur prasītā iegādes summa ir par augstu, ņemot vērā nepieciešamos ieguldījumus ēku pielāgošanai mūsdienu prasībām.

Jāatzīst, ka šodienas pircējs ir prasīgs un zinošs un daži no klientiem pirmo reizi projektu Mārupes Rezidences apsekoja maijā, bet gala lēmumu par īpašuma iegādi izdarīja pagājušā gada nogalē. Iespējams, ka tas ir saistīts arī ar banku nogaidošo attieksmi un ilgāku laika periodu, kas bija nepieciešams pircējiem pozitīva lēmuma saņemšanai par kredīta piešķiršanu.

Viennozīmīgi, attīstot Mārupes Rezidences un arī Ausekļa ielas 14 projektu, ir pierādījies tas, ka klienti novērtē dzīvokļus un privātmājas ar pilnībā pabeigtu apdari un jau izveidotu interjeru. Raimonda Omule stāsta: “Mārupē piedāvājumā pastāvīgi bija viena vai divas pabeigtas mājas, kurās ir uzstādīti visi apgaismes kermeņi, virtuve, mēbeles un vairākas nepabeigtas mājas par zemāku cenu, kur pircējiem bija iespēja pašam pabeigt gala interjera izveidi. Visos gadījumos Mārupes Rezidences projektā klienti deva priekšroku pabeigtajām un labiekārtotajām mājām. Arī Ausekļa ielas 14 projektā pirmie tika pārdoti izveidotie demo dzīvokļi un pašlaik Ausekļa ielas projektā veicam interjera labiekārtošanas darbus nākamajiem 3 dzīvokļiem, kurus piedāvāsim kā uz iegādi, tā arī uz īri.

Kā atzina pārdošanas daļas vadītāja Raimonda Omule: “Domāju, ka klienti vairāk novērtē savu personīgo laiku un apzinās, ka celtniecība, labiekārtošana prasa specifiskas zināšanas, un augsta līmeņa iekšējās apdares izveidošanai ir nepieciešama profesionāla attīstītāja un interjera dizainera palīdzība. Klienti tagad saprot, ka iespējams 10 000 EUR starpība cenā neatsver papildus ieguldījumus, kas būs nepieciešami pilnas apdares pabeigšanai, ja to darīs viņi paši. Mūsu pārdošanas speciālisti prezentācijās vienmēr pievērš klientu uzmanību iespējams sākumā nepamanītiem apdares elementiem un veiktajiem ieguldījumiem īpašumā no attīstītāja puses – uzstādīti apgaismes ķermeņi, signalizācijas un apsardzes sistēmas izbūve, iebūvēto skapju, plauktu sistēmu, spoguļu uzstādīšana, apzaļumošana un teritorijas labiekārtošanas izveide.

SIA “Vestabalt” projektus no citiem atšķir tas, ka, labi pārzinot tirgu un pieprasījumu, mēs zinām, kāds būs gala pircējs katram no mūsu attīstītajiem īpašumiem un kas būs tās lietas, kas ir svarīgas katram no pircējiem. Domājot par kvalitāti un plānojumu, un citām mums pašsaprotamām lietām, mēs domājam arī par katra piedāvātā īpašuma detaļām un sīkumiem, kas arī beigās mūsu celtos projektus atšķir no citiem. 

SIA “Vestabalt” šogad uzsāks jauna privātmāju ciemata būvniecību Vaivaros, Jūrmalā, otrās kārtas privātmāju/dvīņu māju ciemata attīstību Mārupē un jauna rindu māju ciemata būvniecību Carnikavā, kas tiks pabeigts jau 2022. gada rudenī.

Bilžu galerijā aicinām apskatīt jaunākās interjera projektu bildes no pēdējiem SIA “Vestabalt” pabeigtajiem dzīvokļiem un mājām.

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

AICINĀM UZ ATVĒRTO DURVJU DIENĀM GARKALNĒ, PRIEŽU IELĀ!

Nākamais raksts

SIA “Vestabalt” pēc galējo apdares darbu veikšanas piedāvā klientiem pēdējos 3 brīvos dzīvokļus projektā Ausekļa ielā 14