Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Svinot Helovīna svētkus, kā arī gaidot daudz latviskākus svētkus – Mārtiņdienu, SIA “Vestabalt” savās apsaimniekotajās mājās ir izvietojis rudenīgas dekorācijas.

Helovīns Latvijā lielākoties ir populārs bērnu vidū, kad bērni pārģērbjas par dažādiem mītiskiem un populāriem tēliem un apstaigā mājas, prasot saldumus. Helovīna simbols ir uz lieliem ķirbjiem izgrebtas biedējošas sejas. Savukārt Mārtiņdiena tradicionāli iezīmē brīdi, kad rudeni nomaina ziema. Šīs ir arī veļu laika beigas un ķekatu jeb masku gājienu sākums.

SIA “Vestabalt’’ pārvaldīšanas daļas vadītāja Iluta Saulīte papildina: “Ņemot vērā drēgno un pelēko laiku un ierobežojumus, kas ir atgriezušies Covid-19 izplatības dēļ, mēs vēlamies nedaudz iekrāsot ikdienu un iepriecināt Vestabalt apsaimniekotajās mājās mītošos iedzīvotājus, ģimenes un īpaši bērnus. Oranžas krāsas, smaržas un skaistas dekorācijas vismaz uz brīdi liks visiem pasmaidīt. Jau savlaicīgi esam sākuši domājam arī par Ziemassvētku pārsteigumu visās mūsu apsaimniekotajās mājās un mēģināsim patīkami iepriecināt māju iedzīvotājus”.

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Biroju telpu nākotne Covid- 19 pandēmijas laikā un Vestabalt prognozētās izmaiņas

Nākamais raksts

AICINĀM UZ ATVĒRTO DURVJU DIENĀM GARKALNĒ, PRIEŽU IELĀ!