Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Pēc attīstības koncepta izstrādes 2020.gada oktobrī tiek uzsākti renovācijas darbi ēkā Raiņa bulvārī 25, Rīgā.

2020. gada martā tika parakstīts darījums par Raiņa bulvāra 25 pārdošanu.

AS Baltic RE Group sadarbībā ar SIA “Vestabalt” iegādājās īpašumu Rīgā, Raiņa bulvārī 25. Šajā pārdošanas darījumā SIA “Vestabalt” komanda pārstāvēja pārdevēju SIA “Raiņa Centrs” un sniedza juridiskās konsultācijas, bet pircēju pārstāvēja – Aivars Blūmiņš ,“Ecovis Convents”.

Raiņa bulvāri 25 savā īpašumā ieguva AS Baltic RE Group, kas ir viens no pieredzējušākajiem nekustamā īpašuma investoriem un attīstītājiem Baltijā.

AS Baltic Re Group dibināja Giovanni dalla Zonca un Marko Chioatto un tas jau vairāk nekā 10 gadus specializējas komercīpašumu attīstībā Baltijā.

SIA “Vestabalt” valdes priekšsēdētāja Līga Uzkalne komentē: “Esmu priecīga, ka šo īpašumu iegādājās tieši AS Baltic RE group, ar ko sadarbojamies jau vairāk nekā desmit gadus. Zinot viņu pasaules mēroga pieredzi un iepriekš realizēto attīstības projektu kvalitāti esmu pārliecināta, ka Raiņa bulvāris 25 renovācijas darbu programmas ietvaros tiks pārveidots atbilstoši visaugstākajiem standartiem un tas piešķirs jaunu un svaigu arhitektūras akcentu Raiņa bulvāra un Kr. Barona ielas stūrim kā arī Rīgas vēsturiskajam pilsētas centram kopumā.

Šī īpašuma iegādes darījums tika veikts brīdī, kad bija izsludināts ārkārtas stāvoklis saistībā ar Covid-19 izplatību pasaulē. Laikā, kad tagadne ir neskaidra un nākotne šķiet neprognozējama. Jauna īpašuma iegāde tādā brīdī ir uzticības akts valstij, tās potenciālam, tās cilvēkresursu augstajai kvalitātei. Mums ir konkrēts priekšstats par to, kādas inovatīvas un jaunas koncepcijas, risinājumus ieviest šajā jauniegūtajā īpašumā, lai radītu platformu jaunai un viedai darba videi. Šī krīze mums māca, ka mūsu lēmumu pamatā atkal ir cilvēki: mēs mācīsimies un rīkosimies atbilstoši. Īpašumam Raiņa bulvarī 25 ir fantastisks potenciāls: izcila īpašumu struktūra, atrašanās vieta, kas dod mums iespēju izveidot izcilu ēku.” – tā AS Baltic RE Group izpilddirektors, valdes priekšsēdētājs un dibinātājs Giovanni dalla Zonca.

Pēc koncepcijas izstrādes un projekta apstiprināšanas, 2020. gada oktobrī, ir sākušies renovācijas darbi biroja ēkā Raiņa bulvārī 25, ar mērķi padarīt šo īpašumu par vienu no skaistākajām un augstvērtīgākajām biroja ēkām šajā apkaimē.

Renovācijas darbus biroja ēkai Raiņa bulvārī 25 paredzēts pabeigt jau nākošā gada pavasarī.

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Projekts AUSEKĻA 14 saņēmis atzinības rakstu arhitektūras sasniegumu skatē “2020. gada balva Rīgas arhitektūrā”

Nākamais raksts

Biroju telpu nākotne Covid- 19 pandēmijas laikā un Vestabalt prognozētās izmaiņas