Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

“J5” namu kompleksam ir trīs korpusi – divi no tiem jaunbūves, trešais – rekonstruēta 19.gadsimta ēka, kuru veidojis arhitekts Florians fon Viganovskis. Namu kompleksā ir 41 dzīvoklis ar dzīvojamo platību sākot no 44 m2 līdz pat 185 m2. Dzīvokļi ir gaiši, ar lieliem logiem pilnā augstumā. Lielākajai daļai dzīvokļu ir balkoni vai terases. 

Dzīvokļu īpašniekiem tiek piedāvāts izstrādāt individuālu interjera dizainu, kā arī pieejami dzīvokļi ar jau izstrādātiem dizaina projektiem.

Komplekss ir slēgta tipa un tajā darbojas 24h video novērošana. J5 atrodas pilsētas daļā, ko dēvē par kluso centru. Šeit ir labākais, ko pilsētas centrs var sniegt – infrastruktūra, prestižs, labsajūta un kultūra. Miera sala lielpilsētas vidū, kur zaļo koki un plaukst pat akmens, jo tieši šeit vienuviet mājo arī krāšņākie Rīgas jūgendstila paraugi.

 

Darījuma nosacījumi:

* Noslēdz īres līgumu ar izpirkuma termiņu līdz 2 gadiem

* Veic pirmo iemaksu 5 % apmērā no pirkuma summas

* Veic drošības naudas maksājumu divu mēnešu īres maksas apmērā.

* Pēc divu gadu īres, pērc dzīvokli, slēdzot pirkuma līgumu. No samaksātās 24 mēnešu  īres maksas (60%), kā arī samaksātā drošības nauda un pirmā iemaksa tiek ieskaitīta pirkuma cenā.

* Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari, kā arī pilnībā aprīkotiem sanmegzliem. Pēc līguma noslēgšanas, tiks uzstādīta virtuve ar visu nepieciešamo tehniku, iebūvētie skapji, aizkari, gaismas ķermeņi, veļas mašīna un elektriskie dvieļu žāvētāji. 

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Ēnu diena SIA Vestabalt

Nākamais raksts

Rīgas centrā palēninās biznesa asinsrite