Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Jau nākāmo nedēļu piektdien, 19. oktobrī svinīgā gaisotnē tiks atklāts jaunais elitārais dzīvojamais projekts J5, Jeruzalemes ielā 5.

Pasākumu organizē projekta J5 eksluzīvais pārdevējs un partneris Vestabalt ar vakara īpašo sadarbības partneri PORSCHE Latvija.

Jebkuras jaunas ēkas celtniecība Rīgas vēsturiskajā centrā ir liels izaicinājums un uzdrošināšanās visupirms jau no attīstītāja puses tā arī arhitektiem, projektētājiem un celtniekiem.

No šī attīstības projekta ieceres sākuma un būvniecības uzsākšanas ir pagājuši vairāk kā 4 gadi un tieši tāpēc ar vēl nebijušu grandiozu pasākumu tiek svinēts arī šī projekta veiksmīgs būvniecības darbu cikla nobeigums.

Kā sarunas laikā minēja Jeruzalemes ielas 5  galvenais arhitekts Normunds Zitmanis no PALAST Arhitekts, galvenais izaicinājums šajā projektā bija vēsturiskās ēkas restaurācija un veiksmīga apvienošana ar jauno būvapjomu. Tieši no vēsturiskās ēkas arhitektūras detaļām un ēkas vēstures un ilgā dzīves stāsta tika gūta iedvesma kā fasāžu tā iekšējo koplietošana telpu apdares un interjera risinājumiem.

Vakara gaitā visiem pasākuma viesiem kopā ar Vestabalt tirdzniecības speciālistiem būs iespēja apskatīt sadarbībā ar Imagehouse labiekārtotu Demo dzīvokli  projektā Jeruzalemes ielā 5.

Kā informēja Vestabalt pārdošanas daļas vadītāja Raimonda Omule “Mēs esam gandarīti par noslēgto sadarbības līgumu ar J5 un par uzsākto dzīvokļu tirdzniecību šajā projektā. Uzskatu, ka šis ir viens no Rīgas vēsturiskā centra labākajiem un kvalitatīvākajiem luksus klases dzīvojamajiem projektiem. Šo projektu no citiem atšķir tā atrašanās vieta, dzīvokļu plānojumi, kas nodrošina labu izsauļojumu katrā no telpām, ko nav viegli panākt projektējot ēku Rīgas centrā. Protams, ka īpaši ir dzīvokļi ēkas pēdējos stāvos ar plašajām terasēm un skaisto skatu uz Rīgas panorāmu. Katram no dzīvokļiem ir balkons, plaši panorāmas logi. Jānovērtē attīstītāja uzdrošināšanās izbūvēt plašu pazemes autostāvvietu, kas centrā ir tehnoloģiski sarežģīts process, bet nodrošina ekskluzivitāti šim projektam, jo ik katram no dzīvokļiem ir iespēja iegādāties arī vietu pazemes autostāvvietā. Projektā kā iekštelpās tā arī koplietošanas telpās un fasāžu apdarē ir izmantoti tikai vislabākie apdares materiāli un interjers veidots iedvesmojoties no vēsturiskās ēkas arhitektūras detaļām, kas šo projektu viennozīmīgi atšķir no citiem.

Projekta pirmajos stāvos ir paredzētas telpas restorānam un konditorejai, kur jau pēc dažām nedēļām durvis vērs jauna konditoreja „MULBERRY” un viens no gaidītākajiem un pieprasītākajiem  restorāniem Latvijā ar nosaukumu „Chef’s Corner”.            

Uz pasākumu tiks aicināti šī projekta realizācijā iesaistītās personas, Vestabalt īpašie klienti un sadarbības partneri.

Projekta attīstītājs – SIA “J5”

Projekta ģenerāluzņēmējs “SELVA Būve”

Projekta ekskluzīvais pārdevējs “VESTABALT”

Demo dzīvoklis iekārtots sadarbībā ar IMAGEHOUSE Riga.

 

 

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Pagājušo nedēļ 21. septembrī Ausekļa ielā 14 tika svinīgā gaisotnē svinēti spāru svētki

Nākamais raksts

Jeruzalemes ielā atklāts jauns dzīvojamais projekts J5