Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Jautā mums: +371 67225555
0
Jūsu favorītu sarakstā nav pievienots neviens objekts
Jūsu favorītu saraksts 0 objekti -/s

/mēn.

Uz spāru svētkiem tika aicināti tikai paši tuvākie cilvēki, kas ir saistīti ar šī projekta realizāciju un attīstību – būvprojekta autori, arhitektu biroja KROKS pārstāvji- arhitekte Dita Lapiņa, Edmunds Slavinskis, Ināra Cine, projekta vadītājas un partneres SIA “Vestabalt” pārstāvji, finansējošās bankas Citadele pārstāvji, izvēlētā apsaimniekošanas uzņēmuma HAGBERG pārstāvji un celtniecības uzņēmuma “Celtniecības Sezona” visa komanda.

Svinot spāru svētkus, svinīgajā uzrunā  SIA “Vestabalt’’ valdes locekle Līga Uzkalne visupirms teica paldies celtniekiem par izcilo darbu:  “Šodien ir sajūta, ka sarežģītākais un smagākais būvniecības darbu posms ir aiz muguras. Ir sajūta, ka jau šodien Ausekļa ielas 14 ēkai ir jauna sirds. Tam, ka šodien svinam spāru svētkus, pamatā ir izcils komandas darbs, jo darbs ar vēsturisku ēku, vietējas nozīmes kultūras pieminekli, kas atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā un kurai tiek izbūvēts papildus mansarda stāvs, ir izaicinājums visiem projektā iesaistītajiem. Darbs ar vēsturiskajām ēkām ir sarežģīts un tas prasa papildus iedziļināšanos, augstu profesionalitāti, degsmi par darbu, kuru darām”.

Jūgendstila ēku Ausekļa ielā 14, Rīgā 1909.gadā projektējis slavenais latviešu arhitekts Konstantīns Pēkšēns. Ausekļa iela 14 ir viens no viņa talantīgā darba mūža visskaistākajiem arhitektūras šedevriem, kas atrodas uz Ausekļa un Vidus ielas stūra.

Ausekļa 14 ir elitārs dzīvojamais nams, kurā jau 2019. gadā tiks pabeigti un tirdzniecībai piedāvāti 16 dzīvokļi ar platību no 65 m2 līdz 157 m2, 2 penthause tipa dzīvokļi (166 m2 un 218 m2) un 4 komerctelpas platībā no 44 m2 līdz 123 m2.


PAR DZĪVOKĻU UN KOMERCPLATĪBU PĀRDOŠANAS UN REZERVĒŠANAS JAUTĀJUMIEM AUSEKĻA IELAS 14 PROJEKTĀ INTERESĒTIES:

+37128600251, IRINA@VESTABALT.LV

+ 371 20220056, GINTA@VESTABALT.LV

Atpakaļ
Iepriekšējais raksts

Rīgas centra mājokļu tirgus apskats

Nākamais raksts

19.oktobrī atvērtā durvju diena elitārā dzīvojamā projektā "J5"